Mesoterapi for hårtap og tynt hår

Mesoterapi passer for deg som har

 

  • Håravfall
  • Tynt hår
  • Androgen Alopecia
  • Tap av tetthet
  • Tørrhet
  • Skjørhet

Om mesoterapi

 

Begrepet «meso» er hentet fra mesoderm eller mellomlag av huden. Mesoterapi er en behandling som stimulerer mesodermet, som lindrer et bredt spekter av symptomer og plager. Bindevevet i kroppen, hovedsakelig kollagenet, leddbåndene, senene og musklene, kommer fra mesodermen. Mesodermen innebærer også fettvev og bindevev rundt organer.


Hvordan fungerer behandlingen?

 

Mesoterapi-løsningen plasseres direkte i det målrettede området og i ulike gjentatte økter, og minimerer dermed bivirkninger, allergier og legemiddel-interaksjoner. Mesoterapi er et effektivt alternativ, og i motsetning til kirurgi er mesoterapi mindre smertefullt, krever ikke postoperativ helingstid, bandasjer eller anestesi.


Hva skjer ved bruk av Mesoterapi for hår?

 

Mesoterapi for hår er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår. Produktene gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Disse er effektive formular designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap.

Takket være vasodilatoraktiviteten til Centella Asiatica og gingko-ekstrakter øker det blodstrømmen og oksygerer hodebunnen. Hårformulaene inneholder også alle metabolitter (vitaminer, aminosyrer og mineraler) som kreves for at den ernæringsmessige og energetiske metabolismen fungerer tilfredsstillende. Organisk silisium gjenoppretter hårmatrisen mens hyaluronsyre fukter og mykner hårene.

Alle produktene for ekseption og Fusion meso-terapi er produsert med aktive ingredienser i farmasøytisk klasse.

 

Våre produkter er sterilisert ved mikrofiltrering for å bevare kvaliteten på alle vitaminer og aktive ingredienser. På hver batch garanterer vi steriliteten og de laveste nivåene av endotoksiner.

 

Vår kvalitet gir rett og slett det beste resultatet uten bivirkninger.

Hvor raskt vil jeg se forskjell på håret etter behandling?

 

Det vil i de aller fleste tilfeller ta noe tid før man ser forandringer på hårtap. Så lenge hårsekkene er i «hviletilstand» og ikke døde er det derimot fullt mulig å få tilbake hår med mesoterapi.

Vi anbefaler en kur på minimum 10 uker med behandling en gang pr uke.

Priser

Meso for tynt hår kr 1990,- | 30 min

– kur på 10 behandlinger kr 15500,-

Meso for alopecia (flekkvis hårtap) / kraftig hårtap kr 2250,-

– kur på 10 behandlinger kr 17500,-

Det anbefales 1 behandling i uken over 10 uker for å oppnå ønsket resultat.

Behandlingen må vedlikeholdes 1 gang pr måned for at resultat skal opprettholdes.