Behandlinger og priser

Her finner du informasjon om de ulike behandlingene og prisene som tilbys. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller vil booke time!

Klassisk hudpleie

Green Peel behandling glad jente
Green Peel®

Green Peel® fra Dr. Schrammek er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. Behandlingen kommer i tre styrker og gir synlig forbedring på alle hudtyper og aldersgrupper. Peelingen inneholder ingen kjemiske stoffer som kan irritere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Green Peel® bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden, virker effektivt på uren hud, akne, store porer, arr og ujevn hudtone, og gir huden en forfriskende ny glød.

Fra kr 900,-

geneo+ behandling gir gode resultater for huden din
Pollogen geneO+

GeneO+ er et helt nytt system som redefinerer ansiktsbehandlinger ved å kombinere av de mest effektive teknologiene OxyGeneo, TriPollar RF og Ultralyd. Behandlingen mykner fine linjer, reduserer rynker, revitaliserer tørr og gusten hud samtidig som den forbedrer hudtonen og hudens tekstur. OxyGeneo gir deg en sunn og balansert hud med synlige resultater fra første behandling.

Fra kr 790,-

Oksygenbehandling

Crystal Clear Oxygen Therapy er en sofistikert behandling basert på ny teknologi som leverer pulset oksygen og aktive ingredienser som restrukturer huden dypt inn i epidermis der hudens helse, elastisitet og fasthet begynner. Behandlingen er meget velegnet for de med rosacea, couperose, eksem og psoriasis, da behandlingen virker veldig beroligende og styrker huden.

Fra kr 890,-

Medisinsk hudpleie

comcit microneedling hudpleie
COMCIT - Microneedling og oksygen i samme behandling

COMCIT er ikke bare effektiv i behandling av ansikt, hals, utringning og aknearr – men også på kroppen for reduksjon av strekkmerker og cellulitter. Behandlingen fungerer også svært godt for aldrende hender og som en oppstrammende behandling for overarmer, mage og lår.

Fra kr 1798,-

Mesoterapi ansikt
Mesoterapi ansikt

Begrepet «meso» er hentet fra mesoderm eller mellomlag av huden. Mesoterapi er en behandling som stimulerer mesodermet, som lindrer et bredt spekter av symptomer og plager. Bindevevet i kroppen, hovedsakelig kollagenet, leddbåndene, senene og musklene, kommer fra mesodermen. Mesodermen innebærer også fettvev og bindevev rundt organer.

Fra kr 1990,-

Dermaroller microneedling
Dermaroller Microneedling

Begrepet «mikroneedling» refererer til små punkteringer  i huden med tynne medisinske mikronåler. Mikroporene som dannes i denne prosessen, lukker seg innen få minutter. Huden oppfatter dette som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Behandlingen kan hjelpe mot aknearr, pigmentering, brannskader, rynker og solskader hud.

Fra kr 1500,-

Ekseption kjemiske peels

Ekseption kjemiske peels kan bidra til hudforyngelse samt å jevne ut rynker, øke fastheten og elastisiteten i huden takket være økt kollagensyntese. Forbedring av hudens visuelle utseende: huden blir jevnere, friskere, med en jevn hudfarge.

Fra kr 990,-

Mesoterapi for hårtap og tynt hår

Mesoterapi for hår er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår. Produktene gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Disse er effektive formular designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap.

Fra kr 1990,-

Aromaterapi

HOT STONE-MASSASJE

Hot stone-massasje gir deg en dyp og avslappende massasje. Den løser opp spenninger, beroliger nervesystemet og øker blod- og lymfesirkulasjonen. Stenene holder seg varme under hele massasjen og gjøre at du samtidig får en ekstra dyp massasje, men som samtidig føles lett og behagelig. I tillegg fører varmen til økt sirkulasjon, og kan frigjøre avfallsstoffer fra kroppsvevet og dermed også gi en detox-effekt.

 

Kr 1100,- | 60 min

Vipper/bryn/hårfjerning

ØVRIGE BEHANDLINGER

Kr 450,- | Farging av vipper og bryn + forming av bryn

Kr 250,- | Voksing av overleppe

Kr 350,- | Voksing av ansikt

Kr 350,- | Voksing av legger