Green Peel®

Green Peel® fra Dr. Schrammek er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. Behandlingen kommer i tre styrker og gir synlig forbedring på alle hudtyper og aldersgrupper. Peelingen inneholder ingen kjemiske stoffer som kan irritere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Green Peel® bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden, virker effektivt på uren hud, akne, store porer, arr og ujevn hudtone, og gir huden en forfriskende ny glød.

Les MinMotes erfaringer hvis du vil vite mer om Green Peel-behandlingen!

Green Peel behandling

GREEN PEEL® FRESH-UP

Den mildeste av de tre urtepeelingene som populært blir kalt «Party Peel». Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandlingen at du kan gå rett på fest. Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en ekspress-utgave på 30 min.


Kr 990,- | Behandling á 30 min (Ekspress)
Kr 1300,- | Behandling á 60 min med lett utklemming, ampulle og maske
Kr 190,- | For optimal effekt anbefales et hjemmekit (15 ml) de neste fem dagene etter behandlingen

Kr 1490,- | Totalt for behandling á 60 min + hjemmekit (15 ml)


 

Green Peel behandling

GREEN PEEL® ENERGY

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling som kan tas fire ganger årlig, med eventuelle Fresh-Up/Ekspress-behandlinger mellom. Behandlingen gir en umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at det går over til neste dag.


Kr 1500,- | Behandling á 60 min

Kr 595,- | Hjemmekit med tre produkter i reisestørrelse

Kr 2095,- | Totalt for behandling á 60 min + hjemmekit med tre produkter i reisestørrelse


 

Green Peel behandling

GREEN PEEL® CLASSIC

Dette er den opprinnelige Green Peel®-behandlingen og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker og store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter tre-fire dager vil du som regel flasse. Etter fem-seks dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling (mange bestiller time onsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.


Kr 2700,- | To behandlinger á 60 min med fem-seks dagers mellomrom

Kr 1887,- | Hjemmekit med fire produkter

Kr 4587,- | Totalt for to behandlinger á 60 min med fem-seks dagers mellomrom + hjemmekit med fire produkter