Dermaroller Microneedling

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Simple_Masonry_Widget»][/siteorigin_widget]

Dermaroller Microneedling passer for deg med

  • strekkmerker
  • arr
  • aknearr
  • skader i huden etter brann, kirurgi etc
  • rynker og fine linjer
  • pigment
  • melasma (hyperpigmentering)
  • slapp hud
  • store porer

Om Dermaroller Microneedling

 

Begrepet «mikronedling» refererer til små punkteringer  i huden med tynne medisinske mikronåler. Mikroporene som dannes i denne prosessen, lukker seg innen få minutter. Huden oppfatter dette som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme.
Den kliniske prosedyren for mikronedling kalles kollageninduksjonsterapi (CIT).


Hvordan fungerer behandlingen?

Den medisinske Dermaroller behandlingen må kun utføres av fagutdannet personell eller helsepersonell/lege. En mild lokalbedøvelse (i kremform) kan påføres dersom det er behov for det. Seks presist formede mikronåler av kirurgisk stål er det optimale antallet for minimal invasis penetrasjon, og minimale vevskader. eDermastamp behandling gjør at hudens egen regeneringsprosess blir stimulert. Cellevekst resulterer i nye kollagenformasjoner, som fører til kollagendannelse. Overhuden blir da synlig bedre i tykkelse og struktur.
Når du bruker Dermarollers produkter for hjemmebehandling, vil det øverste hudlaget bli perforert nesten umerkelig med ekstremt korte mikronedler. Bruk av Dermaroller hjemmerull og Beauty Mouse er smertefritt, fordi det ikke finnes nerveceller i det øverste lag av huden (epidermis).

Hva skjer under huden ved bruk av Dermaroller?

De medisinske Dermaroller mikronålene skaper svært små perforeringer i huden. Huden registrerer disse punkteringen som en skade. Dette utløser hudens reparasjonsfunksjon, selv om punkteringene fra Dermaroller ikke er egentlig en skade, men mer som hudirritasjon. I denne forbindelse reagerer huden ikke ved å danne arrvæv, som den gjør med en injeksjonsnål, men i stedet produserer den vekststoffer. For eksempel får behandling med den medisinske Dermaroller huden til å danne type III kollagenfibre (som har en forsterkende effekt), samt elastinfibre (som gir hudens elastisitet) og nye kapillærer som fremmer sirkulasjon, spesielt i gammelt arrvæv. Arr og rynker fylles og glattes innenfra.
Fordelene i forhold til «ablative» behandlingsmetoder er åpenbare: I motsetning til lasere, dermabrasion eller peels, som gjør huden tynnere og dermed svekker beskyttelsesfunksjonen, stimulerer Dermaroller-behandling bygningen av nye vevslag.
Bortsett fra rødhet i huden som nevnt ovenfor, er det ingen kjente bivirkninger, og behandlingen kan gjentas så mange ganger du ønsker og har behov for. I motsetning til den medisinske behandlingen som utføres i klinikker, vil ikke de  korte mikronålene med Dermaroller hjemmebehandling og Beauty Mouse bygge nytt kollagen. Men hjemmebehandlingen vil fjerne opphopning av døde hudcellene på hudens overflate  som gjør at huden ser grå og matt ut. Størrelsen på porene blir også merkbart redusert. Prosedyren øker celleproduksjonen, forynger huden og gjør den mer gjennomsiktig med en frisk og sunn glød.

Hvor raskt vil jeg se forskjell på huden etter behandling?

 

En forbedring av hudtonen kan ses etter bare en behandling med medisinsk Dermaroller – rynker og arr vil reduseres og bli mindre tydelige. Etter to til fire behandlinger, som ideelt sett skal utføres i intervaller på seks til åtte uker, forbedres for eksempel aknearr med opp til 70%. Hittil har leger brukt Dermaroller® på mer enn 250.000 pasienter over hele verden og behandlet aknearr, pigmentering, brannskader, rynker og solskader hud.

 

Priser

eDermastamp ansikt/hals/decolletè kr 3500,- | 60 min

– kur på 6 behandlinger kr 16000,-

 

eDermastamp arrbehandling kr 2300,- | 30 min

– kur på 6 behandlinger kr 9900,-

 

eDermastamp ansikt kr 2200,- | 60 min

 

eDermastamp hender kr 1500,- | 30 min

 

eDermastamp décolleté kr 1500,- | 30 min